302 online applicaties

302 online applicaties logo

Werken bij 302 online applicaties

Bij ons werk je met plezier door te ontwikkelen in de nieuwste technieken. We maken cloud software, waarin er full stack gewerkt wordt. Je maakt oplossingen om eindgebruikers blij te maken en omdat je nauw betrokken bent voel je dit ook écht.
Bij 302 werken we full stack omdat jij een eindgebruiker razendsnel kan bedienen met jouw skills in de gehele software pijplijn.

Waarom zijn wij enthousiast?

Wat is nou mooier dan gave dingen bouwen waar anderen ook nog eens heel blij van worden?

Ruud Gerrits

Full Stack Developer
Bij 302 werken is leuk en gezellig + in een professionele sfeer. Creativiteit wordt gewaardeerd en suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

302 wil met jouw hulp de aankomende jaren een aantal cloud portalen ontwikkelen waar 100’den klanten gelukkig in worden.

Vue & Laravel
waar JIJ mee GAAT werkEN

Frameworks

302 ontwikkelt met verschillende frameworks. We maken graag gebruik van het Laravel framework in combinatie met Vue.js. Ook technieken zoals GraphQL en Docker maken wij graag gebruik van. En niet te vergeten Gitlab CI, een belangrijke in onze DevOps.
 • Edwin Hoenselaar

  Er heerst hier een zeer fijne werksfeer, eigen inbreng wordt gewaardeerd. Waardering voelt ook echt aan als waardering en niet als een management praatje. We willen allemaal hetzelfde en dat is mooie producten maken voor de gebruiker.

 • Gus Theunissen

  Ik ben bij 302 stage gaan lopen en nu is het mijn vaste bijbaan. Je leert hier heel erg veel in het team, elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Het is niet alleen werken er wordt ook genoeg gekletst, dan voelt het niet eens meer als werk EN Je bouwt gave dingen met VueJS en Laravel waar klanten blij mee zijn.

 • Gerben Pothoff

  Bij 302 werk je aan totaalprojecten. Je werkt niet aan één enkel onderdeel, integendeel: je werkt aan zowel aan het frontend als het backend. Je implementeert API's, kijkt naar nieuwe technieken en speelt met Linux. Divers en uitdagend!

 • Donald Eeuwes

  Bij 302 kun je echt de puntjes op de i zetten, en ik hou ervan om hele mooie software te bouwen die exact doet wat men wil. Onze leuke groep mensen zorgt ervoor dat samenwerken goed voelt.

 • Jules Bloemen

  Bij 302 kan ik allerlei nieuwe dingen proberen, en als het bij klanten bevalt maken we het met zijn allen groter en beter. Door de technieken die we gebruiken kan ik heel snel functionaliteit tastbaar maken voor de gebruiker! Ook onze eigen interne portalen worden soms producten.

 • Ruud Gerrits

  Ik ben hier gestart omdat ik graag bij een kleinschalig bedrijf wilde werken en vanuit daar meegroeien, en het zijn toffe gasten. Daarnaast zijn er leuke complexe projecten en daar hou ik van.

Het team

De mensen zijn over de jaren heen erbij gekomen. Omdat 302 stabiel maar zeker groeit, kunnen we altijd kwaliteit leveren en aandacht geven aan de mensen en de dagelijkse operatie. De mensen maken het bedrijf, daarom is dat de nummer 1 prioriteit!

302 Wintersport

Een aantal klanten
Een aantal portalen
topselect dashboard

Topselect

TIS is dé flexwerk front-office voor de Universiteit Utrecht. 302 werkt hier al meer dan 10 jaar aan. Het is een webapplicatie die een koppeling heeft met onder andere het verloningspakket Sedis van Nocore.

easyflex2go

Flex frontoffice portaal

Voor één van onze opdrachtgevers/partners hebben we een frontoffice portaal ontwikkeld die het mogelijk maakt om verschillende processen in de flexbranch te automatiseren.

Portaal voor uitzetten wervingsopdrachten

Voor Topselectgroep en een universiteit hebben we een portaal ontwikkeld waarbij opdrachtgevers van de universiteit wervingsopdrachten kunnen uitzetten.

stickermaster

Stickerplaatser

Een nieuw backoffice portaal die vanuit de stickermaster.nl webshop gegevens gebruikt om het productieproces aanzienlijk te versnellen en te verbeteren!

We hopen dat 302 je heeft geïnspireerd

nl_NLDutch