302 online applicaties

Microsoft Office 365

koppeling met Onedrive, Sharepoint, Outlook, teams
logo office365

Voor diverse producten hebben we een koppelingen gemaakt met Office 365. Deze koppelingen hebben we geschreven op basis van de Microsoft Graph API. Deze API-methode maakt het mogelijk om de producten in de Office 365 suite te koppelen.

Veel van deze koppelingen omvatten het inloggen met je Office 365 account om zo de drempel tot het aanmaken van een account te verkleinen.

email automation via office 365

Email koppeling

Voor een CRM/Email Automation oplossingen hebben we een integratie gemaakt met de email functionaliteiten van Office 365. We gebruiken deze mailkoppeling voor diverse activiteiten binnen de applicatie;

  • Stoppen van Email Automations op basis van een reply
  • Eenvoudig e-mails beantwoorden op basis van templates. 
  • Handmatig mails beantwoorden en versturen van eigen e-mail adressen en gedeelde postvakken.
  • Op contactpersoon niveau snel inzicht in e-mailcommunicatie van en naar deze persoon.
kalender updates via office 365

Kalender koppeling

Naast een e-mail koppelingen hebben we ook een Kalender integratie gemaakt die het mogelijk maakt om afspraken uitleest en opslaat in Office365. 

Handig om zo vanaf andere pakketten herinneringen toe te voegen aan je outlook agenda. 

calendar
OneDriveLogoTile
BESTANDEN UP-TO-DATE HOUDEN

Onedrive / Sharepoint

Voor meerdere webapplicaties hebben we een OneDrive / SharePoint koppeling gemaakt. Het gemeenschappelijke doel van deze twee applicaties is het opslaan en uitlezen van documenten. Bij een van de twee portalen wordt OneDrive gebruikt voor het opslaan van documenten voor dossiervorming dat vanuit klantformulieren wordt aangeleverd.

Bij een ander portaal gebruiken we OneDrive voor het converteren van Office-documenten (Word, Excel, etc) naar pdf-bestanden. De reden dat deze conversie wordt gedaan is dat veel Digitaal Onderteken platformen enkel pdf-documenten accepteren, en de aangeleverde documenten vaak dynamisch worden gegenereerd in Word.

Een eigen plugin binnen outlook die exact doet wat jij wilt

Outlook Addin

In tegenstelling tot de bovenste koppel functionaliteiten is deze niet via de Microsoft Graph API ontwikkelend, maar hebben we voor Outlook (web en desktop) versie een Addin ontwikkeld.

Deze Addin komt in de “Ribbon” van Outlook te staan en biedt de mogelijkheid om e-mails vanuit Outlook op te slaan op de juiste contactpersoon in het CRM. Op basis van de afzender wordt er een voorstel gedaan voor de contactpersoon.  Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudige belangrijke e-mails toe te voegen aan het CRM dossier. 

Een office 365 koppeling laten ontwikkelen door 302 online applicaties?

Zie je de waarde van een koppeling met office 365 en ben je op zoek naar de perfecte partner om dit te realiseren? 302 heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van verschillende koppelingen en hebben al gekoppeld met uiteenlopende pakketten.  

Samenwerken met 302? Dit is waar wij voor staan: 

nl_NLDutch