302 online applicaties

302 online applicaties logo

Uitvaart Online - Boeking

Boek eenvoudig aula's, 24/7 met onze online aula boekings applicatie

Door het gebruik van slimme regels, worden dubbele boekingen voorkomen en meldkamer kosten bespaard. Hierdoor kan een uitvaartondernemer gemakkelijk een aula reserveren voor rouwdiensten en condoleancebezoeken via onze online boekings applicatie die 24/7 beschikbaar is.

De aula boekings applicatie is een waardevol hulpmiddel voor uitvaartcentra om aula’s efficiënt te boeken voor diensten en condoleancebezoeken. De applicatie is gebaseerd op een online agenda waarop gebruikers de beschikbaarheid van aula’s kunnen zien en reserveren.

Aula's boeken met onze slimme agenda

Slimme agenda voor efficiënte aula boekingen

De aula boekingsagenda is een online tool waarmee u efficiënt aula's kunt reserveren voor rouwdiensten en condoleancebezoeken. De agenda maakt gebruik van slimme regels die andere aula's automatisch blokkeren op basis van een boeking.

Zo wordt bijvoorbeeld een Kleine aula geblokkeerd indien de Grote aula wordt geboekt. Dit helpt om dubbele boekingen te voorkomen en meldkamer kosten te besparen. De agenda is opgebouwd met vooraf gedefinieerde tijdsblokken die zelf in te stellen zijn.

Beschikbaarheid controleren & uitloop boeken

Beschikbaarheid & uitloop boeken

De beschikbaarheid van de aula's is publiekelijk inzichtelijk, zodat uitvaartondernemers en uitvaartcentra altijd op de hoogte zijn van de beschikbare aula's. Bovendien, is het mogelijk om uitloop te boeken, indien er opvolgende blokken nog beschikbaar zijn, worden deze automatisch opgeschoven. Hierdoor wordt er een minimale tijd tussen aula boekingen gehandhaafd, zodat er geen overlappende boekingen zijn.
Na een boeking ontvangt de gebruiker een emailbevestiging, met daarin de gegevens van de boeking, zoals datum, tijd en aula. Naast de aula boeking, biedt onze slimme aula boekingsagenda ook de mogelijkheid om catering te bestellen voor tijdens de dienst.
24/7 boekingen maken

Inlog uitvaartondernemer

Onze slimme aula boekingsagenda biedt ook een persoonlijke login voor uitvaartondernemers, waarmee zij een aula kunnen reserveren op elk moment van de dag, 24/7. Deze gebruikers worden echter wel geaccordeerd door het uitvaartcentrum zodat alleen bekende ondernemingen aula's kunnen reserveren.
Boeken van 24-uurs kamers en mortuarium

Boeken van 24-uurs kamers en mortuarium

Naast het boeken van aula's via onze algemene boekingsagenda, bieden we ook de mogelijkheid tot het reserveren van 24-uurs kamers en mortuarium. De boekingen kunnen op elk moment van de dag plaatsvinden, 24/7, door zowel de uitvaartondernemer als het uitvaartcentrum zelf.

Ons geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat de digitale bordjes bij de 24-uurs kamers automatisch worden voorzien van de juiste namen en afbeeldingen, zodat bezoekers de juiste kamer gemakkelijk kunnen vinden.

Kenmerken

24/7 boekingen

De mogelijkheid om aula's, 24-uurs kamers en mortuarium te reserveren op elk moment van de dag, 24/7, zonder afhankelijk te zijn van openingstijden van een meldkamer of kantoor.

Slimme agenda

Efficiënt boeken met onze slimme agenda en vooraf gedefinieerde tijdsblokken

Inlog ondernemers

Onze slimme aula boekingsagenda biedt ook een persoonlijke login voor uitvaartondernemers

Whitelabel

U krijgt een unieke link met uw bedrijfsnaam. Daarnaast wordt het platform in uw huisstijl aangepast. Ook integratie binnen uw website is mogelijk

Mobiel vriendelijk

Het maken en bekijken van boekingen is uiteraard mogelijk op mobiele apparaten

Catering

Mogelijkheid om catering te bestellen voor tijdens de dienst.

automatisch aanmaken van een livestream en ontwerp module

Koppeling met Draaiboek Online & Uitvaart Online

Onze slimme aula boekingsagenda is nu gekoppeld aan Uitvaart Online en Draaiboek Online, waardoor het regelen van rouwdiensten nog efficiënter wordt. Bij het maken van een boeking via onze boekingsagenda, wordt er automatisch een livestream aangemaakt in Uitvaart Online. Hierdoor kunnen familie en vrienden die niet aanwezig kunnen zijn, toch deel uitmaken van de rouwdienst via een livestream.

Daarnaast wordt er ook automatisch een link aangemaakt naar Draaiboek Online. Hiermee kunnen de nabestaanden hun plechtigheid ontwerpen door middel van het selecteren van muziek, foto's en video's die voor hen belangrijk zijn.

Interesse in Uitvaart Online? Neem contact op!

nl_NLDutch