302 online applicaties

302 online applicaties logo

Over 302

Over 302

Over 302

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wij zijn 302 online applicaties, het software development bureau uit omgeving Nijmegen! Samen met ons team van ervaren ontwikkelaars ontwikkelen we mooie webapplicaties en online portals. 302 maakt met veel plezier en energie cloud software in de nieuwste technieken om onze partners, klanten en eindgebruikers de beste oplossing te geven. Een dag niet geleerd zit er bij 302 niet bij, samen trots op wat wij bouwen.
Agile & korte lijnen

Onze werkwijze

302 online applicaties streeft naar een gefaseerde en gestructureerde aanpak. We houden van korte lijnen met opdrachtgever om zo tot het beste resultaat te komen. Wij maken gebruik van Agile software-ontwikkeling; de software wordt gebouwd in kleine opleveringen zodat het geheel wendbaar en beheersbaar blijft. Zo kunnen wij jouw "Minimal Viable Product" snel naar wens opleveren.

Team

Ruud Gerrits

Developer
Edwin Hoenselaar

Edwin Hoenselaar

Developer

Ruben van Rijen

Developer

Ook werken bij 302?

sollicitatie@302.nl
302
HTTP Status code 302

Waar komt de naam 302 vandaan?

In de web wereld is men vast bekend met de HTTP status code 404. Deze status code staat zoals vele weten voor “niet gevonden”. De bedrijfsnaam 302 online applicaties komt van de status code 302 (gevonden). Deze status gebruikt men om een web pagina (tijdelijk) te redirecten naar een nieuwe URL.

Ook werken bij 302?

nl_NLDutch