302 online applicaties

Kerk Online

Hét streaming platform voor kerken

Voor kerken hebben wij een streaming platform ontwikkeld waarbij je eenvoudig kerkdiensten kan livestreamen met een opname voor later. Met Kerk Online krijg je een eigen internetadres waardoor je niet met andere kerken in een overzicht terecht komt.
Het streaming platform voor kerken

Wat is Kerk Online?

Speciaal voor kerken hebben wij het Kerk Online platform ontwikkeld, waarmee wij de mogelijkheid bieden voor kerken om eenvoudig diensten te livestreamen met een opname voor later.

Dit wordt gedaan door het inplannen van de diensten in het beheerders gedeelte. Je geeft hier een start tijd van de dienst en een omschrijving en de dienst zal beschikbaar worden op jouw persoonlijke kerk pagina.

Eenvoud en duidelijkheid

Overzicht van kerkdiensten

In het overzicht op jouw unieke kerk pagina vind je alle uitzendingen terug. Hiermee kan je in een oogopslag zien welke diensten eraan zitten te komen en welke diensten reeds zijn geweest.

Ook vind je hier basisinformatie over de kerk. Uiteraard ben je als kerk zelf in beheer welke informatie je hier wilt tonen.
Snel & gemakkelijk binnen een paar klikken online!

Aanmaken en beheren van diensten

Als beheerder van ons platform kan je eenvoudig kerkdiensten aanmaken en inplannen. Dit gebeurt heel eenvoudig door het invullen van een naam van de dienst en door een datum/tijd in te geven.

Uiteraard is het ook mogelijk om een korte omschrijving aan de dienst toe voegen. Indien wenselijk kan er een document worden toegevoegd aan de dienst, deze is vervolgens in te zien door de gemeenteleden.

Op het Kerk Online platform wordt er automatisch een opname gemaakt die na de dienst wordt gekoppeld aan de uitzending. Zo heb je verder geen omkijken voor het beschikbaar stellen van de opname.

whitelabel portaal

Een internetadres voor jouw kerk met je eigen huisstijl

Met het Kerk Online platform krijgt je als kerk een eigen unieke link die je zelf kan delen met de gemeenteleden. Bijvoorbeeld: martineskerk.kerk-online.nu. Hiermee worden gemeenteleden niet verleid tot het bezoeken van buurt kerken.

Daarnaast is het mogelijk om deze unieke kerk omgeving naar eigen huisstijl vorm te geven. Zo komen de gemeenteleden altijd op een vertrouwde pagina om zo hun online kerkdienst bij te wonen!

Kenmerken

Live en later terug kijken

Kerkdiensten worden live uitgezonden en zijn later terug te kijken

Eigen internetadres

Een internet adres voor jouw kerk met je eigen huisstijl

Downloadbaar

De live uitzending van de dienst is downloadbaar voor de kerken/of voor de gemeenteleden

Whitelabel

Kerk Online platform in huisstijl van jouw kerk

Mobiel

Bekijken van de streams is uiteraard mogelijk op mobiele apparaten

Upload & Opname bewerken

Mogelijkheid tot het uploaden en bewerken van opnames

Interesse in Kerk Online? Neem contact op!

nl_NLDutch