302 online applicaties

302 online applicaties logo

Uitvaart Online

Niemand mag het laatste afscheid missen

Wij vinden dat niemand het laatste afscheid hoeft te missen. Voor uitvaartcentra hebben wij een (live) streaming platform ontwikkeld waarbij je eenvoudig uitvaartplechtigheden kan streamen.

Met het platform van Uitvaart Online kan je, als uitvaartcentra, makkelijk een livestream inplannen met een opname voor later. Ons doel is om uitvaartcentra zo veel mogelijk te ontlasten wat betreft de videodiensten. Dan kan de aandacht zo veel mogelijk worden besteed aan het verzorgen van een mooie uitvaart voor de nabestaanden.

Een online platform

Wat is Uitvaart Online

Speciaal voor uitvaartcentra hebben wij het Uitvaart Online platform ontwikkeld, waarmee wij de mogelijkheid bieden voor uitvaartcentra om eenvoudig uitvaarten in te plannen.

Dit wordt gedaan door het toekennen van een unieke inlogcode per plechtigheid. De nabestaanden kunnen met deze inlog code de livestream bekijken en de uitvaart later nog eens terugkijken.

Eenvoud en duidelijkheid

Een duidelijk overzicht

Wat wij belangrijk vinden is eenvoud en duidelijkheid. In Uitvaart Online kun je in één overzicht zien wanneer de live uitvaarten plaatsvinden en met welke logincode. Via het dashboard zie je de aankomende en live uitvaartplechtigheden. Indien er 24/7 naar ons platform gestreamt wordt kan je hier ook te allen tijde de stream bekijken zoals deze bij de nabestaanden beschikbaar wordt gesteld.
actieve support

Onderhoud & ondersteuning

Omdat wij weten hoe belangrijk het laatste afscheid is, is er actieve monitoring op Uitvaart Online. Dit gebeurt onder andere op de binnenkomende streams vanuit de aula. Onze voorkeur is dat wij de stream 24/7 op ons platform ontvangen. Hiermee kunnen er geautomatiseerde controles uitgevoerd worden om te kijken of de streams nog naar behoren werken.

Mocht er toch iets gebeuren met bijvoorbeeld een camera bellen wij gelijk op om te kijken of we dit probleem zo snel mogelijk met alle betrokken partijen kunnen oplossen.
Snel & gemakkelijk binnen een paar klikken online!

Plechtigheden beheren

Het aanmaken en bewerken van een live uitvaart bij Uitvaart Online werkt eenvoudig en snel. Na het klikken op de knop ‘nieuwe online uitvaart’, worden er een aantal gegevens gevraagd voor de live uitvaartdienst zoals datum en tijdstip van de online uitvaart en de toegangscode. Vervolgens kan je de gegevens opslaan en is de livestream aangemaakt!

Uitnodiging's email met code versturen

Plechtigheid bekijken

Het enige wat er verder nog moet gebeuren is het delen van de unieke toegangscode met de nabestaanden. Deze functionaliteit kan ook via het Uitvaart Online platform lopen. Hiermee bent u verzekerd van het doorgeven van de juiste codes.

Na het opslaan is de online uitvaart beschikbaar voor de nabestaanden op de aangegeven tijden. Indien het nog even duurt voor de livestream van de uitvaart begint, krijgen de nabestaanden een klok te zien die aftelt naar de door u ingestelde tijd. Indien de uitvaart reeds is geweest, krijgen de nabestaanden de mogelijkheid om hier de opname te bekijken.

Kenmerken

Live en later terug kijken

Uitvaarten worden live uitgezonden en zijn terug te kijken met dezelfde unieke code

Unieke code

Online uitvaarten zijn beveiligd middels unieke inlogcode voor de nabestaanden

Downloadbaar

De live uitzending van de uitvaart zijn downloadbaar voor de uitvaartcentra en/of voor de nabestaanden (ook middels unieke inlogcode)

Whitelabel

U krijgt een unieke link met uw bedrijfsnaam. Daarnaast wordt het platform in uw huisstijl aangepast. Ook integratie binnen uw website is mogelijk

Mobiel

Bekijken van de streams is uiteraard mogelijk op mobiele apparaten

Actieve monitoring

Wij bieden actieve ondersteuning door middel van geautomatiseerde controles

Hoe gaan wij te werk?

Integratie binnen jouw aula

Omdat elke aula anders is beginnen we eerst met een inventarisatie van jouw huidige situatie. Is er al een AV installatie binnen de aula gaan we samen kijken hoe we het beste kunnen aansluiten in deze situatie. Indien er nog geen hardware aanwezig is kunnen wij hier uiteraard bij helpen.

Wij zorgen vooraf dat het platform klaar staat met de gewenste huisstijl. Indien nodig komen wij op locatie langs om de hardware te installeren. Na het aansluiten van de encoder op Uitvaart Online is er een korte uitleg waarmee je zelf het streamen kan starten.

Interesse in Uitvaart Online? Neem contact op!

nl_NLDutch