302 online applicaties

Blog

Als bedrijf blijven groeien? Investeer in automatisering, niet in handwerk

Bedrijven die groeien, worden steeds afhankelijker van de instroom van nieuw personeel om die groei bij te benen. Op een historisch krappe arbeidsmarkt zorgt dat dikwijls voor behoorlijke uitdagingen. Met automatisering maak je je bedrijf minder afhankelijk van handwerk en kun je blijven groeien. Maar hoe start je met automatiseren?

Microsoft Office 365 koppeling: een must voor elk bedrijf

Verreweg de meeste organisaties gebruiken de Microsoft Office 365 suite als oplossing voor onder meer e-mail, werken in de cloud en andere zakelijke apps. Maar wat als je ook software of tools wilt gebruiken die niet in Office 365 zitten? Met een goede koppeling voor MS Office 365 gebruik je software die niet van Microsoft is naadloos in combinatie met je Office-inrichting. Wat de voordelen zijn en hoe het werkt, lees je in dit artikel.

Klantportaal laten maken: voordelen en best practices

Een klantportaal is een effectieve manier voor organisaties om klanten positief te verrassen, mensenwerk te digitaliseren en extra omzet te genereren. Zo’n klantportaal – de welbekende ‘mijn’-omgeving – voegt een waardevolle, extra dimensie toe aan het contact tussen klant en bedrijf. Waarom een klantportaal laten maken voor bijna elk bedrijf tegenwoordig een goed idee is. 

Native vs. web vs. hybride app: wat zijn de verschillen?

Apps zijn er in allerlei soorten en maten. Drie termen die je vaak hoort als het om apps gaat, zijn native apps, web apps en hybride apps. Maar wat betekenen deze drie soorten applicaties precies, en waar zitten de verschillen?

Wanneer je overweegt een app te laten maken, is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over het type app dat het best past bij jouw situatie. 

Webapplicatie laten maken:
hoe werkt dat?

Steeds meer organisaties kiezen ervoor een webapplicatie te laten maken voor het automatiseren van belangrijke of veelgebruikte processen. Dat is ook niet zo gek, want een webapplicatie (ook wel: web app) is een schaalbare, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden oplossing om software aan grote groepen klanten of medewerkers beschikbaar te stellen.  

Websockets Laravel & Vue.js

Recentelijk hebben wij voor een klant een chat module afgeleverd. Deze module zorgt ervoor dat gebruikers vanuit verschillende rollen in realtime met elkaar kunnen communiceren. In onderstaand artikel leggen we uit hoe we hierin te werk zijn gegaan en welke technieken we daarvoor hebben gebruikt.

nl_NLDutch