302 online applicaties

Webapplicatie laten ontwikkelen

Een webapplicatie laten ontwikkelen?​

302 wordt enthousiast van complexiteit, dit komt omdat wij weten hoe leuk het is een moeilijke situatie te vertalen naar een geautomatiseerde oplossing en te slagen voor onze klant.

Online portals en dashboards zijn voorbeelden van webapplicaties.  In de algemene zin kan je stellen dat webapplicaties jou helpen efficiënter te werken. Dit omdat gegevens centraal worden opgeslagen en verwerkt. Vaak sluiten deze ge-automatiseerde processen ook aan op externe pakketten.  Samen met jouw gaan we kijken hoe we deze webapplicatie kunnen maken en jouw proces kunnen automatiseren.

Aanpak webapplicaties
wensen in kaart brengen

Aanpak webapplicatie

We beginnen met een goed gesprek om zo jouw wensen in de kaart te brengen. Zodra we deze goed in beeld hebben maken we schetsen en diagrammen om te valideren of we jouw complexe proces goed hebben begrepen.

We liggen op een lijn? Super! We gaan starten met het ontwikkelen van een ruwe versie.

Minimal Viable Product

Werkende versie

We starten met de ontwikkeling van een ruwe basis waarbij de webapplicatie in hoofdlijnen vorm begint te krijgen. Deze MVP geeft een goede eerste indruk van hoe het product werkt en is vanaf deze eerste versie direct inzetbaar. Hierdoor kunnen de eindgebruikers al in een vroeg stadium met het product aan de slag.

Vanuit deze MVP gaan we door ontwikkelen aan het product. De feedback vanuit de eindgebruiker kan direct verwerkt worden en deze is meteen zichtbaar in de volgende iteratie. Ook voegen we stapje voor stapje nieuwe functionaliteit toe.
Werkende versie webapplicatie
actieve support

Onderhoud & ondersteuning

Zodra jouw webapplicatie online staat zorgen we ervoor dat deze vlekkeloos blijft draaien. We houden deze nauwlettend in de gaten met “bug trackers” en monitoren de machines 24/7 actief. Mocht er toch iets onverwachts fout gaan kan je ons altijd bereiken en heb je vrijwel direct contact met de programmeur.

Kenmerken

Authenticity

Aliquam mollis quam sed mattis sodales. Morbi accumsan posuere iaculis. Donec a scelerisque magna.

Actieve monitoring

Suspendisse sagittis vel lacinia. Integer sit amet ante elit. Praesent pulvinar congue risus, in tristique.

Gratitude

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu.

Transparency

Suspendisse sagittis vel lacinia. Integer sit amet ante elit. Praesent pulvinar congue risus, in tristique.

Inspiration

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu.

Service

Aliquam mollis quam sed mattis sodales. Morbi accumsan posuere iaculis. Donec a scelerisque magna.

Cases

TIS

Topselect Groep B.V. (Universiteit Utrecht)
Topselect verzorgt de payrolling van de Universiteit Utrecht. Met onze automatisering kan Topselect met weinig handwerk de gehele Universiteit Utrecht van haar payrollingservice voorzien.

Draaiboek Plechtigheid

GUV Uitvaartverzorging
302 heeft voor het GUV een gebruikersvriendelijk portaal ontwikkeld waarmee audio- en beeldmateriaal aangeleverd kan worden bij het crematoria.

Flexportaal

In samenwerking met onze opdrachtgever hebben we een groot flex portaal ontwikkeld. Dit portaal beheert processen van on-boarding tot uitdienst treding.

Ook een web applicatie? Neem contact op!