302 online applicaties

302 online applicaties logo

Draaiboek online

Regie over de uitvaartplechtigheid

Draaiboek online​

Voor uitvaart centra hebben wij een online applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om uitvaartplechtigheden te ontwerpen en uit te spelen op locatie. Deze prachtige applicatie bevat een drietal subsystemen die voor de perfecte workflow zorgen.

De ontwerper maakt het mogelijk om de plechtigheid te voorzien van foto’s, video’s en muziek.  Dit gebeurt in de “cloud” door de nabestaanden en/of de uitvaartverzorger. Via een uitspeel applicatie binnen jouw locatie is het mogelijk om deze plechtigheden af te spelen in de aula. De aansturing van de plechtigheid binnen de aula gebeurt via een mobiele app, tablet of computer

ontwerpen van uitvaartplechtigheden

Draaiboek Ontwerper

Via een unieke code die je als uitvaartcentrum naar de nabestaanden of uitvaart verzorger mailt, krijgen de nabestaanden de mogelijkheid tot het ontwerpen van de uitvaartplechtigheid. Via een link in de uitnodigingsmail kom je op de pagina waar je de uitvaartplechtigheid kan ontwerpen.

Hier heb je de mogelijkheid tot het uploaden van foto/video en audio bestanden. Ook kan er worden gekozen om muziekstukken uit de bibliotheek te selecteren. Het ontwerpen van een uitvaartplechtigheid kan op meerdere apparaten tegelijk. Dit maakt het ontzettend eenvoudig om toch nog even die foto te uploaden die op de tablet of telefoon staat. Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere nabestaanden in Draaiboek Online samen te werken.

Blokkensysteem

Ontwerpen met blokken

Het ontwerpen van de plechtigheid wordt gedaan door middel van blokken. Door het aanmaken van een blok krijg je de mogelijkheid tot het uploaden van media bestanden om zo een stukje van de plechtigheid in te vullen. Ook kan er een sprekers blok worden aangemaakt waar je media aan toe kan voegen. Door middel van een button kunnen er eenvoudig blokken worden toegevoegd in de tijdlijn.

Vervolgens kan er media worden toegevoegd aan dit blok. Ook krijg je hier de mogelijkheid om het blok een naam te geven met een eventuele opmerking.

De volgorde van de blokken veranderen kan door deze simpelweg te slepen naar een nieuwe positie.

Media

Het Draaiboek platform biedt de mogelijkheid tot het uploaden van verschillende media types. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld foto’s te uploaden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot het uploaden van video en muziekbestanden.

Een accurate voorvertoning met een uitgebreide bibliotheek voor zowel muziek als overige media maakt deze applicatie eenvoudig en volledig in gebruik.

Foto

Mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen voor slideshow of still

Video

Mogelijheid tot het uploaden van verschillende video formaten

Muziek

Meerdere muziek fragmenten mogelijk per blok

Bibliotheek

Hergebruiken van media door eenvoudige bibliotheek

Voorvertoning

Voorvertoning zoals deze wordt afgespeeld binnen de aula

Instellingen

Een blok kan naar smaak ingericht worden met blokinstellingen

uitspelen van plechtigheid

Draaiboek Playout

De Playout applicatie zorgt voor een soepele afspeling binnen uw locatie. Deze applicatie is “realtime”, hierdoor reageert het afspelen van de verschillende media bestanden direct en zonder vertraging. Deze Playout applicatie is eenvoudig op te starten via een Windows of Linux computer.
Deze Playout moet men dan ook op de computer installeren die gekoppeld is aan het grote scherm en audiosysteem van de aula. Het uitspelen van de plechtigheid op de uitvaartlocatie kan zonder internet.

aansturing van de plechtigheid

Draaiboek Controller

Met de "Controller” kun je de uitvaartplechtigheid besturen. Dit is een applicatie die kan worden geopend via een computer, mobiele telefoon of tablet. Op mobiele apparaten wordt dit gedaan door middel van een app (PWA). Via een vaste computer kan deze rechtstreeks worden aangestuurd via een browser.

Na het kiezen van de juiste uitvaartplechtigheid kan je starten met het aansturen. In chronologische volgorde worden de blokken weergegeven zoals deze zijn ontworpen door de nabestaanden. Met een simpele druk op de “Play” button zal het desbetreffende blok worden afgespeeld en is deze zichtbaar op het grote scherm binnen de aula.
Functionaliteiten zoals het stoppen/pauzeren en bekijken van blok inhoudt mag ook op de controller niet ontbreken. Zo kan je eenvoudig toch nog even snel controleren of de juiste foto erin zit.

Koppeling Uitvaart Online

Wist je dat Draaiboek online ook gelijk koppelt met ons Uitvaart Online streaming platform. 

Transparency

Suspendisse sagittis vel lacinia. Integer sit amet ante elit. Praesent pulvinar congue risus, in tristique.

Inspiration

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu.

Service

Aliquam mollis quam sed mattis sodales. Morbi accumsan posuere iaculis. Donec a scelerisque magna.

Interesse? Wij geven graag een demo!

nl_NLDutch