302 online applicaties

Vacature fullstack developer

302

302 online applicaties

Wij maken met veel plezier en energie cloud software in de nieuwste technieken om onze partners, klanten en eindgebruikers de beste oplossing te geven. Complexiteit worden we enthousiast van; een dag niet geleerd zit er bij 302 niet bij. 302 heeft een aantal cloud portals waar constant in ontwikkeld wordt. Dit doen we onder andere in de uitzend/payroll/boekhoud en live-streaming branche. ‘Ja dat kan’ is bijna altijd het antwoord.

Team

Je komt terecht in een vriendelijk en gedreven team van +/- 5 collega’s die veel eigen verantwoordelijk hebben en een hoge invloed hebben op de functionaliteit: van de gebruikersinterface tot het deployen op de eindbestemming sta jij mede aan het roer. Elkaar sterker maken is het uitgangspunt: mooie dingen bouwen & boven de verwachting leveren. Dát is 302. Bekijk maar eens hoe het zou zijn om te werken bij 302.

De functie

Bij ons ben je een Full Stack Software Developer. Dit betekent dat je zowel in de backend als in de front-end programmeert. Er is veel uitdaging en afwisseling in de werkzaamheden. Vind jij een betere manier om iets voor elkaar te krijgen? Dan gaan we dat als oplossing gebruiken, bedankt! Binnen een mum van tijd maak jij tastbare functionaliteit waar de eindgebruiker blij van wordt. 

Jij

Wat biedt 302 jou

Heeft 302 je geïnspireerd? Solliciteer dan via sollicitatie@302.nl

"Ja, ik wil deze mooie baan en solliciteer via sollicitatie@302.nl"

nl_NLDutch