302 online applicaties

302 online applicaties logo

Portaal uitzetten wervingsopdrachten

Wervingsopdrachten

Een portaal voor het uitzetten van wervingsopdrachten.

Plaatsen en vervullen van vacatures

Portaal wervingsopdrachten

Voor Topselectgroep en een universiteit hebben we een portaal ontwikkeld waarbij opdrachtgevers van de universiteit wervingsopdrachten kunnen uitzetten.

De opdrachtgever plaatst een vacature in het portaal, Topselect gaat op zoek naar kandidaten of zet de opdracht door naar een derde (uitzendbureau).
werving dashboard
Dashboard
Werving inloggen
Inloggen / Single Sign On
Eenvoudig inloggen met één account

Single Sign On

Om het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden te limiteren is er in dit portaal gekozen om te werken met een Single Sign On principe.  Hierdoor is het mogelijk om in te loggen met je Topselect account. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met SurfConext. Hierdoor is het voor de opdrachtgevers van de universiteit mogelijk in te loggen met hun eigen systeem.  

Ook kunnen gebruikers binnen het portaal een eigen account aan maken.

Plaatsen en vervullen van vacatures

Rollen

In het portaal wordt er onderscheid gemaakt tussen twee rollen. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van opdrachten. De beheerder kan naast het muteren van opdrachten ook de opdracht toekennen aan een leverancier.

Opdracht plaatsen

De opdrachtgever kan binnen dit portaal een opdracht plaatsen. Hiermee is de opdracht dus bekend en dient een kandidaat gezocht te worden. De vacature opdracht wordt vervolgens vervult door een leverancier.  

Naast het plaatsen van een opdracht is het ook mogelijk om eerder geplaatste opdrachten in te zien. Via een overzicht vind je alle opdrachten terug met de desbetreffende status. Daarnaast is het mogelijk om de details van de opdrachten in te zien.  

Leverancier kiezen

Nadat er een opdracht is geplaatst, kiest de beheerder de leverancier. Vervolgens wordt er een mail verstuurd met de gegevens zodat de leverancier de opdracht kan vervullen. 

Werving opdracht plaatsen
Opdracht plaatsen
opdrachten inzien via API-koppeling

API-koppeling

Ook is het mogelijk voor de verschillende leveranciers om via een API-koppeling de opdrachten in te zien. Topselect creëert binnen hun eigen portaal geautomatiseerd vacatures op basis van deze data. Hiermee worden eventuele fouten voorkomen en kan er snel een vacature mailing worden verstuurd.

Huisstijl

De huisstijl is volledig aangepast aan de huisstijl van de universiteit. Hierbij is er rekening gehouden met kleurstellingen, buttons en lettertypes. Aangevuld met de correcte logo’s en achtergrond afbeeldingen. 

Ook een web applicatie? Neem contact op!

Comments are closed.
nl_NLDutch