302 online applicaties

Partners & api koppelingen

integraties & reeds gemaakte koppelingen

In de loop der jaren hebben we veel koppelingen gerealiseerd voor uiteenlopende klanten. We hebben integraties geschreven tussen pakketten en externe partijen. Hieronder een overzicht van de koppelingen die we tot zover gemaakt hebben.

integratie met de office 365 suite

Microsoft Office 365

Voor diverse producten hebben we een koppelingen gemaakt met Office 365. Deze API-methode maakt het mogelijk om de producten in de Office 365 suite te koppelen.  

Binnen de Office365 suite hebben we onder andere voor de volgende functionaliteiten een koppeling geschreven; inloggen, ophalen en versturen van documenten naar OneDrive/SharePoint en Email en kalender integratie.  

Website: microsoft.com

logo office365
logo easyflex
Diverse koppelingen gemaakt op data en webservice

Easyflex Uitzendsoftware

Op de dataservice en webservice van Easyflex hebben we diverse koppelingen gemaakt. Van het ophalen van flexwerkers tot het maken van plaatsingen.  Maar ook het doorzetten van uren in combinatie met loon en tariefafspraken.  

Ook hebben we planningssoftware gemaakt die aansluit op de dataservice met diensten en middelen zoals huisvesting en vervoer.

Website: www.easyflex.nl  

bi-directionele koppeling

Nocore (Sedis)

Via de webservice en dataservice van Sedis Flex hebben we diverse koppelingen gemaakt die het mogelijk maken om verschillende data inzichtelijk te maken. Denk hierbij aan het ophalen en inschieten van flexwerkers / relaties, maar ook het aanmaken van jobs door onze webapplicatie.  

Door middel van deze koppeling heeft de eindklant onder andere de on-boarding  en declaratie processen geautomatiseerd.   

Website:  www.nocore.nl  

logo nocore
caoloon logo
eenvoudig ophalen van cao informatie

Caoloon

Met Caoloon hebben we een koppeling gemaakt voor het ophalen van cao-informatie. Afhankelijk van de ingevulde data (Loontabel, functie, schaal, werkweek geboortedatum en periodiek) krijg je inzicht in de cao-informatie inclusief basisloon. Interessante koppeling voor de flex-branche. 

Website: www.caoloon.com 

integratie voor ophalen eerlijke beloningen

Inlenersbeloning.com

Inlenersbeloning zorgt voor uitvraag en verstrekking van rechtens geldende beloning. 302 heeft met inlenersbeloning.com een integratie geschreven waarbij er wordt voldaan aan de beloningsregels uit de uitzend cao 

Website:  www.inlenersbeloning.com

logo inlenersbeloning
exact logo
inzicht in financiele data d.m.v. koppeling

Exact Online & Exact Synergy

Voor Exact Online en Exact Synergy hebben we diverse koppelingen gemaakt die administratieve data ophaalt om beschikbaar te stellen in verschillende dashboards. Hierbij wordt er inzicht gecreëerd voor financiële processen binnen onze webapplicaties. Maar denk bijvoorbeeld ook aan controle van betaal statussen van reeds verstuurde facturen en het aanbieden van uren naar Exact. 

Website: www.exact.nl 

realtime financieel inzicht

Twinfield

Net zoals bij Exact hebben we ook voor Twinfield een financiële integratie gemaakt die het mogelijk maakt data op te halen om financiële inzichten te geven binnen de dashboards. Ook hier zijn er integraties gemaakt met betaal statussen van facturen.   

Website: Twinfield

wolters kluwer
postcode api
Ophalen van adresgegevens

Postcode.nl

Voor diverse portalen spreken we de Postcode API aan om zo in formulieren adresgegevens aan te vullen op basis van een postcode. Handige functionaliteit die een hoop tijd bespaard. 

Website: postcode.nl

livestreams beheren

Wowza Media Server

Op Wowza Media Server hebben we een integratie geschreven waarbij we “applications” kunnen aanmaken en livestreams kunnen starten en opnemen. Deze koppelingen worden vanuit het selfservice portaal Streameasy gedaan en geven de eindgebruiker de mogelijkheid om zelf live online events aan te maken. Lees meer over deze case hier. 

Website: wowza.com

wowza logo
elasticlogo
analyse van log

Elastic Search & Kibana

Voor onze streaming oplossingen hebben we een integratie gemaakt met Elastic Search om zo snel grote aantallen logs te kunnen doorzoeken. We onttrekken bandbreedte statistieken uit deze logs om zo inzicht te krijgen in het aantal kijkers per stream. 

Website: https://www.elastic.co

server monitoring

Grafana / Loki

Grafana wordt gebruikt voor het actief monitoren van alle machines. Hiermee krijgen via dashboards inzicht in de gezondheid van de machine. Zo monitoren we deze machines op gebruik van processors, geheugen en netwerk-verkeer.  Mocht een machine onverwacht meer resources gebruiken dan krijgen we hiervan automatisch bericht. 

Via Loki versturen we verschillende log bestanden naar Grafana om hier ook analyses op te doen.  

Website: grafana.com

prestashop
bestellingen integratie

Prestashop

Via de webservice van Prestashop hebben we een integratie gemaakt voor een webapplicatie die het mogelijk maakt om orders en klantdata op te halen. Deze orders worden in dit geval gebruikt voor het koppelen van producten aan vector bestanden om zo efficiënt stickers op het juiste papier te zetten voor de productie met de printers.

Lees meer over deze case hier 

Website: prestashop.com

CRM integratie

Simplicate

Met CRM Simplicate hebben we een koppeling geschreven om klant en contactgegevens synchroon te houden tussen twee systemen. Deze tweeweg synchronisatie houd de gegevens up-to-date om zo onnodig kopiëren te voorkomen. 

Website: simplicate.com

simplicate
mollie
integratie met payment provider

Mollie

Voor verschillende projecten hebben we een integratie ingezet met de betaalprovider Mollie. De integraties met Mollie verschillen van eenmalige betalingen tot het automatisch incasseren van betalingen.

Website: mollie.nl

Single sign on

Surfconext

Voor een aantal projecten hebben we een koppeling gemaakt met Surfconext om zo het inlog proces van deze applicaties te vereenvoudigen. Doormiddel van deze koppeling krijgen deze gebruikers de mogelijkheid om met één login in te loggen op meerdere applicaties. Handige Single-Sign-On oplossing die veel gebruikt wordt in het onderwijs

Website: Surf.nl

logo surf
gitlab logo
Devops integratie

Gitlab

Gitlab is de DevOps-tool die wij graag gebruiken voor het beheren van onze projecten. Via de REST-API maken wij onder andere taken aan voor de verschillende projecten. Ook kunnen we door middel van het uitlezen van de build pipelines vervolgacties inplannen.  

Website: gitlab.com

Single sign on

GoodHabitz

GoodHabitz is een platform voor online trainingen. Voor een van onze opdrachtgevers kregen wij het verzoek om een koppeling te maken waarbij onze gebruikers gebruik kunnen maken van de diensten GoodHabitz.

Om dit proces zo laagdrempelig te maken voor onze gebruikers hebben we een SingleSign-On op dit platform geschreven. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de knop inloggen bij GoodHabitz om trainingen te volgen.

Website: goodhabitz.com

goodhabitz logo
logo wefact
peppol integratie via wefact

WeFact

Voor het versturen van facturen via Peppol hebben we een integratie gemaakt met WeFact. Via de koppeling dragen we zorg voor het aanmaken van facturen in WeFact. Deze facturen worden door WeFact automatisch bij de eindklant afgeleverd d.m.v. Peppol.  

Status veranderingen worden automatisch weer opgehaald en zichtbaar in de webapplicatie van de opdrachtgever.   

Website: wefact.nl

Verificatie bij de bank met Idin

PayIban - iDIN

Bij PayIban hebben we een iDIN koppeling gerealiseerd waarbij de eindklant een document digitaal moet ondertekenen via iDIN.

Door in te loggen op de bank en een iDIN validatie af te geven krijgt de eindgebruiker naast een waterdichte validatie ook een kleine set aan data terug die wordt gebruikt voor verdere afhandeling in het systeem.

Website: www.payiban.com

payiban logo

Ook een koppeling laten ontwikkelen? Neem contact op!

en_USEnglish